Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@20:01:36 GMT

بخاطر ۴ رای بیشتر، می ارزد!

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۵۸۰۵۱

بخاطر ۴ رای بیشتر، می ارزد!

ایسنا/آذربایجان غربی پس از شروع تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری بازار بنرها و پوسترهای انتخاباتی داغ و داغتر شده و هر به سمت که رو برمیگردانی چشمهای نامزدی به تو خیره شده است. 

در و دیوار، ایستگاههای اتوبوس،جداول، میدان های شهر پر شده از تصاویر و شعارهای نامزدهای انتخابات شوراهای شهر و روستا،کاندیدهایی که خود قرار است در مدیریت این شهر نقش مهمی ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قانون انتخابات نصب پوستر در مکان‌هایی غیر از نقاط تعیین شده توسط ستاد انتخابات استان و شهرداری ممنوع است و تخلف انتخاباتی محسوب می‌شود اما کاندیداها و شاید طرفداران و حامیان شان بدون کمترین توجهی قانون را زیر پا گذاشته و با نصب پوسترهای کاندیداهای مورد علاقه خود شهر را به زباله دانی از تصویر نامزدها تبدیل کردند.

طرفداران نامزدها شهر را به گند کشیدند

یکی از شهروندان ارومیه باابراز تاسف از وضعیت شهر گفت: همین نامزدها قرار است شهر را مدیریت کنند اما خودشان حداقل ترین حقوق را رعایت نمی کنند. 

وی گفت: در و دیوار شهر پر است از پوستر و تبلیغ با وجود اینکه تابلوهایی برای نصب تبلیغات هست اما حامیان نامزدهای شوراها به هیچ جا رحم نکردند و سلسله وار عکس نامزد محبوبشان به رخ کشاندند و در واقع شهر را به گند کشاندند.

شهر به زباله دانی از پوستر تبلیغاتی تبدیل شده است

رضایی یکی دیگر از شهروندان به ایسنا گفت:  اول صبح که سرکار میرفتم دیدم چند نفر از حامیان نامزد شورای آینده شهر، روی سر و کول هم رفتند و عکس نامزد مربوطه را روی دیوار ساختمان چسباندند وقتی اعتراض کردم اینجا ملک شخصی است و نباید چیزی بچسبانید با نگاه عاقل اندر سفیهی از طرفشان مواجه شدم انگار که من ناحقم و آنها حق.. 
وی اظهار کرد: جای تاسف دارد که شهر به یک زباله دانی از تبلیغات تبدیل شده است.. واقعا بخاطر شناخته شدن و 4 رای بیشتر می ارزد شهری که حق همه هست را نابود کنیم. انتخابات تمام می شود و ما میمانیم و بیت المالی که به فنا رفته است.

به خاطر چند رای بیشتر چهره شهر را کثیف می کنند

پاکبان 58ساله شهرداری ارومیه به ایسنا گفت: انتخاباتهای زیادی دیدم که شهر بعد از دوران تبلیغات نامزدها همواره به زباله دانی تبدیل شده است.  هرروز در مسیر نظافت، پوسترهایی که طرفداران، با سیریش و اسپری های مخصوص به ایستگاههای اتوبوس یا تابلوهای راهنمایی رانندگی و حتی جدول کنار خیابان چسبانده اند را جدامیکنم اما گاهی اثر این مواد روی جداول و تابلوها باقی میماند. 

وی گفت: تحصیلات آنچنانی ندارم اما هر از گاهی در تلویزیون و رادیو از حق شهروندی و نقش هر فرد در نگهداری و نظافت شهر می شنوم مگر نه اینکه اینجا شهر همه ماست و در نظافت و نگهداری اش بکوشیم!؟ 

این پاکبان گفت:  در عجبم از نامزدهایی که طرفدارانش به قیمت چند رای بیشتر چهره شهر را نابود می کنند.

نصب عکس و پوستر به در و دیوار شهر کار غلطی است

حجت الاسلام قریشی امام جمعه ارومیه نیز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه نصب پوسترها و بنرها در معابر و دیوارهای شهری و تابلو های رانندگی باعث زشت شدن چهره شهر شده است، گفت: نصب عکس و پوستر به در و دیوار شهر کار غلطی است و کاندیداهایی که مدعی آبادانی شهر هستند نباید برای کسب رأی سیمای شهر را خراب کنند.

آقازاده شهردار ارومیه نیز از نصب پوسترها بغیر از مکانهای تعیین شده در شهر گله کرد و گفت:  نصب پوستر در معابر شهری سبب نامطلوب شدن چهره شهر شده است.

چسباندن پوستر نامزدهای انتهابات خسارات جبران‌ناپذیری به بناهای تاریخی استان زده است

جلیل جباری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی نیز در گفت و گو با ایسنا گفت: در راستای تبلیغات طرفداران کاندیداها بدون توجه به ارزش و اهمیت بناهای تاریخی شهرها اقدام به چسباندن آگهی‌های تبلیغاتی بر روی دیوار این بناها کرده و در مواردی نیز اقدام به نوشتن شعار بر روی بناهای تاریخی کردند. 

وی ادامه داد: این اقدامات خسارات جبران‌ناپذیری به بناهای تاریخی استان وارد کرده که برای پاک‌سازی آنها نیز بعدها باید از بودجه بیت‌المال هزینه کرد. 

به گزارش ایسنا، جهان در حال دگرگونی و تحول است و امروزه فضای مجازی بیشترین سرعت تبادل اطلاعات را انجام می دهد. چرا نباید بجای استفاده از ظرفیت فضای مجازی وشبکه‌های اجتماعی که بیشترین تأثیرگذاری بر ذهن و افکار عمومی دارند باز هم بسیاری از داوطلبان شورای شهر به شیوه سنتی تبلیغات، چسباندن پوستر به در و دیوار شهر اکتفا کردند! آنهم به شیوه ای نادرست و تخریب گر.

این روزهای پرشور انتخاباتی نیز تمام می شود اما هنوز روشهای نادرست تبلیغات و هنجارشکنی و پایمال کردن حقوق شهروندی به انحای مختلف به مردم شهر ضربه می زند باید فکری کرد..

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی نصب پوستر تبلیغات کاندیدها حق شهروندی بناي تاريخي پاکبان شهرداری فضای مجازی بناهای تاریخی دیوار شهر زباله دانی رای بیشتر نصب پوستر چهره شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: شمیرانی‌هایی که قصد زیارت شهر ری را داشتند یا کاسبانی که می‌خواستند اجناس مورد نیاز مغازه‌های خود را از تهران تهیه کنند باید قبل از روشن شدن هوا با گاری و درشکه به تهران می رفتند تا بتوانند همان روز و قبل از تاریکی هوا به شمیران برگردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

وقتی اتوبوس و تاکسی به خیابان‌های تهران آمد، شمیرانی‌ها از این وسیله حمل و نقل عمومی بی‌نصیب نماندند. سال ۱۳۲۴ شرکت خصوصی «عدل» متعلق به حاج عباس دواچی با ۶ اتوبوس تاسیس شد و یک اتوبوس برای جابه‌جایی مسافران بین تهران و شمیران، اختصاص داده شد. این وسیله نقلیه یا به اصطلاح اتو عدل، اتوبوسی بود که می‌توانست مسیر پر شیب تهران به سمت شمیران را بالا بیاد.

اردشیر کاوه، متولد ۱۳۳۷ است و از شنیده هایش درباره این اتوبوس برایمان می گوید: «قبل از آمدن اتوعدل، تک و توک خودرو میان شمیران و تهران تردد می کرد اما با آمدن اتوعدل، تردد آسان‌تر شد. اتوعدل از ایستگاه باغ همایون به طرف خیابان پهلوی سابق حرکت می کرد و به سر پل تجریش (گوگل) می‌آمد و ابتدای میدان قدس (روبه روی ساختمان شهرداری منطقه یک) توقف می‌کرد که به این محل ایستگاه می‌گفتند. وقتی نیمی از صندلی‌ها پر می شد، اتوبوس حرکت می کرد. صندلی ها ابتدا چوبی بود و بعدها فلزی شد.»

سال ۱۳۲۵ با واگذاری شرکت اتو عدل به فرج الله عباسپور، صادق اسکوی و محمود تابنده دایره کار حمل و نقل اتوبوسرانی در شمیران گسترده‌تر شد و یک اتوبوس نیز از سر پل تجریش (گوگل) به ده اوین و درکه برای تردد مسافران اختصاص یافت. سید مهدی اعرابی، پژوهشگر شمیران می‌گوید: «اتوبوس هایی که با نام «عدل» از تجریش به سمت محله اوین حرکت می کردند، پس از رسیدن به میدان قهوه خانه پایین، از خیابان هایی که امروزه شهید اعرابی و شهید احمد پور نام دارند، به سمت درکه می‌رفتند.

محل استقرار این اتوبوس ها در میدان سرپل تجریش بود و از ساعت ۶ صبح تا ۶ بعد از ظهر، هر یک ساعت به طرف اوین حرکت می کردند. اوایل این اتوبوس ها دارای شماره نبودند و بر روی شیشه آنها تابلویی با نام اوین نصب شده بود. مسیر جاده خاکی، کم عرض و پر شیب کوچه باغ های اوین موجب می شد تا هنگام تردد اتوبوس ها گرد و خاک به هوا بلند شود و سر و صدایی زیادی به گوش برسد. حرکت اتوبوس وقتی سخت تر می شد که خودرویی از مقابل و سر راه اتوبوس قرار می گرفت. آنوقت بود که در این جاده کم عرض، اتوبوس به در و دیوار می خورد تا بتواند راهی برای حرکت باز کند.»

اتوعدل‌ها ۱۵ صندلی چوبی و فقط یک در برای سوار و پیاده شدن مسافران داشتند. در تصویر به یادگار مانده از دهه ۲۰ می‌توان اتوعدل، این وسیله نقلیه پرکاربرد آن روزها را مشاهده کرد. به گفته اعرابی، بعدها با تاسیس شرکت واحد اتوبوسرانی، خط ۱۰۱ برای اوین و خط ۱۰۲ برای درکه اختصاص یافت. در عکس به یادگار مانده از آن دوران اتوبوس عدل که در محدوده باغ فردوس ثبت شده، راننده و چند نفر دیگر دیده می شوند. نفر وسط نشسته مرحوم هوشنگ عباسپور که یکی از اولین رانندگان اتوبوس شهری تهران و شمیران است دیده می‌شود.

اتو عدل، اتوبوسی که به شمیران می آمد کد خبر 847372 برچسب‌ها همشهری محله اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و ثبت یک آمار تاریخی؛ دیوار تهران
  • پوستر/ فلسطین؛ دانشگاه انسانیت
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • پوستر حزب جمهوری اسلامی با یک شعار بزرگ در سال ۶۰ | تصویر
  • نکونام: سر ما کلاه گذاشتند/ قهرمان لیگ برتر هفته آخر مشخص می شود
  • تصاویر | نجات معجزه‌آسای زن بمی بعد از ۴ روز حبس بین دیوار
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • عکسی از پوستر معنادار سایت رهبری خطاب به اسرائیلی‌ها