Web Analytics Made Easy - Statcounter

خط‌نوشته‌ یدالله کابلی با نگارگری روی کاشی به صورت هنر تلفیقی در مترو بوستان گفت‌وگو نصب شد.

به گزارش ایران اکونومیست، خط‌نوشته‌ یدالله کابلی با نگارگری روی کاشی در مترو بوستان گفت‌وگو نصب شد. این اثر مفهومی تلفیقی از هنر سنتی و بخش‌های سخت‌افزاری کامپیوتر است که اولین گام برای نشان دادن پیوست هنر اسلامی و ایرانی و مدرن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر با نام «تکنولوژی ویرانگر» به خوشنویسی کابلی و طراحی علیرضا به‌رقم در ابعاد ۳۵۰x۱۸۰ و با هنرمندی بوژان رحیمی، امیر سماوات، ساجد بابایی و حسینی در ایستگاه مترو بوستان گفتگو به اجرا درآمد.

موسسه هنرمندان مشرق زمین در حمایت از هنرمندان و برای اجرای آثار هنری پلی ارتباطی بین هنرمندان و مراکز مختلف اقتصادی و فرهنگی هنری است و این اثر نیز با همکاری سازمان متروی تهران اجرا شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: یدالله کابلی خوانساری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: یدالله کابلی خوانساری یدالله کابلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» از مصطفی عظیمی‌فر منتشر شد.

به گزارش ایسنا، این کتاب در ۱۰۶ صفحه با شمارگان ۲۰۰ نسخه و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان در انتشارات سیب کال راهی بازار کتاب شده است.

 در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: «مصطفی عظیمی‌فر در کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» از ورای روزمرگی‌های زندگی، دغدغه‌های اجتماعی خویش را نسبت به دنیای اطراف در قالب کوتاه‌ترین داستان‌ها و نوشته‌های ادبی به تصویر کشیده است.

 از دیگر آثار این نویسنده می‌توان به «هزار سال پس از پاییز و هر خودی همیشه تنهاست» (انتشارات کتاب هرمز) و «من نویسنده این کتاب نیستم» (انتشارات سیب‌کال) اشاره کرد. 

در برشی از کتاب می‌خوانیم: نزدیک ظهر به محله خودمان می‌رسم. جوانی با ماشین شیک و گران‌قیمتی از کنارم عبور می‌کند و ردی از غبار روی موها و لباس‌هایم به جا می‌گذارد. خیلی زود شروع به مقایسه داشته‌های خود با آن شخص می‌کنم. نگاهی به کفش‌هایم می‌اندازم! غبار گرفته و خسته به نظر می‌آیند. یک سالی از فروش دوچرخه‌ام برای خرید یک ماشین اصلاح مو می‌گذرد. از آن روز به بعد تنها وسیله نقلیه‌ای که دارم، پاهایم هستند و این بسیار دردآور است.

 حسرت که شرایط را مهیا می‌بیند، شروع به بیدار کردن حسادت می‌کند. ولی خیلی زود با اخطاری روبه‌رو می‌شود که می‌گوید: به داشته‌های مادی دیگران حسادت نکن. زیرا آن‌ها و گذشتگانشان یا زیاد تلاش و قناعت کرده‌اند و یا شرافت خود را زیر پا گذاشته‌اند. اکنون که چنین است یا زیاد تلاش کن و یا...

خوشبختانه حسرت هشدار را می‌پذیرد و من... »

 انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها (+ عکس) / دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران/ عکس
  • گشایش نمایشگاه مشق همدلی در قم
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • بازگشایی نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی در قم
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی در قم
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی در شهرکرد
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • سنگ تمام طرفداران بایرن برای قیصر فقید