Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@05:19:42 GMT

آشنایی با ماربل شیت و مصارف آن

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۹۵۸۷

آشنایی با ماربل شیت و مصارف آن

دیوار پوش و سقف کاذب ماربل شیت، از تولیدات شرکت آذران پلاست، روشی نو و شگرف برای طراحی داخلی است. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید.

معرفی ماربل شیت:

در صنعت ساختمان سازی متریال ها روز به روز در حال پیشرفت هستند. امروزه ماربل شیت، به عنوان یک سنگ مصنوعی زیبا، طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمالا شما نیز عاشق ظاهر خانه های لوکس و زیبا هستید؛ اگر این امر برای شما یک رویا شده است؛ باید بگوییم امروزه با پیشرفت متدهای ساختمان سازی، این رویا تبدیل به واقعیت شده است. تصور کنید که این متریال و متدها را در خانه های خود اجرا کنید؛ میتوانید یک خانه کاملا لوکس و جذاب داشته باشید.

ماربل شیت میتواند در این امر بسیار کمک کننده باشد. زیرا اگر شما جزییات بکار رفته در خانه تان را به بهترین شکل و با استفاده از افراد ماهر به کار ببرید؛ اما از متریال خوبی استفاده نکنید؛ مطمئنا نتیجه ای که مد نظرتان است را نخواهید گرفت ؛ اما استفاده از سنگ مصنوعی مانند: ماربل شیت، این اطمینان را به شما میدهد که زیبایی و جذابیت را تجربه کنید. حال برای آشنایی بیشتر با این سنگ ساختمانی با ما همراه باشید:

سنگ مصنوعی ماربل شیت یا استونیت، شباهت زیادی به سنگ طبیعی دارد و دارای خصوصیاتی است که موجب برتری آن نسبت به سنگ طبیعی شده است. کلمه استونیت برگرفته از دو کلمه استون به معنی سنگ و مرمریت که یک سنگ با سطح صیقلی و بسیار زیبا است؛ می باشد. در پروسه تولید این سنگ مصنوعی از پودر سنگ و رزین pvc  استفاده میشود که مقدار مختلف هر کدام از آن ها میتواند متفاوت باشد. رایج ترین سنگی که از آن در ساختمان‌ها استفاده میشود؛ از نوع مرمر است. رنگ های این متریال در انواع: سفید، صورتی، خاکستری، بژ و سبز دیده می شود.

سنگ مصنوعی ماربل شیت

کاربرد استونیت:

ماربل شیت یا استونیت کاربرد فراوانی دارد. این متریال را در طرح های چوب، کاغذ دیواری و ساده؛ با رنگ های مختلف می سازند. همچنین جدیدترین نوع آن که نور را از خود عبور میدهد، در بازار موجود است. بیشترین استفاده از این سنگ به عنوان  دیوار پوش  ساختمانی می باشد؛ در انواع: یک تکه، سنگ مصنوعی و بدون درز. همچنین در اندازه های ۶۰ در ۶۰ نیز برای سقف کاذب استفاده میشود. از  کاربرد های این متریال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

استفاده به عنوان طراحی دیوار پشت تلویزیون،

کاربرد استونیت به عنوان سرویس های بهداشتی و استخرها (به دلیل عدم لغزندگی)،

طراحی سالن کنفرانس، لابی ساختمان، مراکز خرید و رستوران ها به کمک ماربل شیتکه باعث جذابیت و شیک شدن فضا می شود.

کفپوش بیمارستان ها، داروخانه ها، دانشگاه ها و پارکینگ ها توسط این نوع سنگ، زیبا تر شده و مقاومت بیشتری نیز پیدا می کنند.

همچنین برای سایر قسمت های ساختمان مثل: طراحی بالکن، طراحی دیوار نشیمن و پذیرایی، اتاق خواب، آشپزخانه، راهرو، میز مبلمان و پلکان نیز می توان از این نوع سنگ استفاده کرد.

 

 

استفاده از ماربل شیت به عنوان دیوار پوش

    در برابر حرارت و آتش مقاوم می‌باشد.

    به دلیل خاصیت آنتی باکتریال خود، هیچ میکروبی جذب آن نمیشود و کاملا بهداشتی است.

    تنوع بالا در طرح و رنگ ماربل شیت، انتخاب را برای خریداران با سلایق متفاوت آسان کرده است.

    در برابر ضربه و فشار مقاوم است و در بعضی مواقع از آن به عنوان عایق صدا نیز استفاده می‌شود.

    ماربل شیت استهلاک کمتری نسبت به سنگ‌های طبیعی دارد.

    این پوشش ها ضد آب هستند و از آن ها میتوان به راحتی در استخر و سرویس بهداشتی استفاده کرد.

    استفاده از این متریال به دلیل اینکه هیچ مصالح ساختمانی در آن بکار نرفته است، بسیار تمیز و آسان است.

    استفاده از آن در آب و هوای گرم بسیار مناسب است، چون سطح خنکی را ایجاد می کند.

    کفپوش این متریال بسیار با دوام است، در اثر ضربه سنگین و اجسام بزرگ، مقاومت بالایی از خود نشان می دهد.

نحوه نصب این متریال:

یکی از شاخص ترین ویژگی های ماربل شیت، در برابر سنگ طبیعی، نصب آسان و تمیز آن است. از دیگر دلایل محبوبیت این سنگ، این است که روی هر سطحی ( به غیر از بلوک و آجر)، بدون اینکه نیاز به انجام زیر سازی داشته باشد، قابل نصب می باشد. برای نصب این سنگ مصنوعی می توان از چسب مخصوص و میخ استفاده کرد. ما در اینجا  روش ساده برای نصب ورقه های ماربل شیت روی دیوار را به شما معرفی میکنیم:

    در ابتدا دیوار را با متر نواری به اندازه دلخواه خود و دقیق اندازه گیری کنید.

    هر گونه گرد و غبار و آلودگی را از روی دیوار و سقف تمیز کنید. زیرا باعث کاهش کیفیت کار می شود.

     ورقه ها را در ابعاد مورد نظرتان برش دهید. می توانید دو یا سه بار در امتداد یک خط برش را انجام دهید تا شیارهای کم عمق تری داشته باشید.

     چسب مناسب را فقط در مکان هایی که قصد چسباندن دیوارپوش را دارید؛ بچسبانید. اگر اندازه چسب زیاد و یا کم باشد؛ دچار مشکل خواهید شد.

     ورقه های برش داده شده را با دقت و ظرافت روی مکان مورد نظرتان قرار دهید.

شرکت آذران پلاست بزرگترین تولید کنند ماربل شیت و دیوارپوش در ایران:

شرکت آذران پلاست رسا با تولید ماربل شیت، و طراحی و اجرای دیوارپوش و کفپوش، نصب سقف کاذب با بهترین کیفیت و کمترین قیمت، در ایران حرف اول را میزند. این شرکت ۱۰ سال سابقه کاری مفید در زمینه دکوراسیون داخلی، طراحی داخلی، محیط اداری، مسکونی و تجاری،  دارد. تولید محصولات، طراحی آن ها، اجرا در مکان مورد نظر، نظارت بر کارکنان، ضمانت بهترین و با کیفیت ترین محصولات خروجی با پشتیبانی ۱۰۰ در ۱۰۰، از ویژگی های مهم این شرکت محسوب می شوند. شما میتوانید از طریق سایت این مجموعه، از محصولات آذران پلاست و ویژگی های آن ها مطلع شوید.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سنگ مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: شمیرانی‌هایی که قصد زیارت شهر ری را داشتند یا کاسبانی که می‌خواستند اجناس مورد نیاز مغازه‌های خود را از تهران تهیه کنند باید قبل از روشن شدن هوا با گاری و درشکه به تهران می رفتند تا بتوانند همان روز و قبل از تاریکی هوا به شمیران برگردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

وقتی اتوبوس و تاکسی به خیابان‌های تهران آمد، شمیرانی‌ها از این وسیله حمل و نقل عمومی بی‌نصیب نماندند. سال ۱۳۲۴ شرکت خصوصی «عدل» متعلق به حاج عباس دواچی با ۶ اتوبوس تاسیس شد و یک اتوبوس برای جابه‌جایی مسافران بین تهران و شمیران، اختصاص داده شد. این وسیله نقلیه یا به اصطلاح اتو عدل، اتوبوسی بود که می‌توانست مسیر پر شیب تهران به سمت شمیران را بالا بیاد.

اردشیر کاوه، متولد ۱۳۳۷ است و از شنیده هایش درباره این اتوبوس برایمان می گوید: «قبل از آمدن اتوعدل، تک و توک خودرو میان شمیران و تهران تردد می کرد اما با آمدن اتوعدل، تردد آسان‌تر شد. اتوعدل از ایستگاه باغ همایون به طرف خیابان پهلوی سابق حرکت می کرد و به سر پل تجریش (گوگل) می‌آمد و ابتدای میدان قدس (روبه روی ساختمان شهرداری منطقه یک) توقف می‌کرد که به این محل ایستگاه می‌گفتند. وقتی نیمی از صندلی‌ها پر می شد، اتوبوس حرکت می کرد. صندلی ها ابتدا چوبی بود و بعدها فلزی شد.»

سال ۱۳۲۵ با واگذاری شرکت اتو عدل به فرج الله عباسپور، صادق اسکوی و محمود تابنده دایره کار حمل و نقل اتوبوسرانی در شمیران گسترده‌تر شد و یک اتوبوس نیز از سر پل تجریش (گوگل) به ده اوین و درکه برای تردد مسافران اختصاص یافت. سید مهدی اعرابی، پژوهشگر شمیران می‌گوید: «اتوبوس هایی که با نام «عدل» از تجریش به سمت محله اوین حرکت می کردند، پس از رسیدن به میدان قهوه خانه پایین، از خیابان هایی که امروزه شهید اعرابی و شهید احمد پور نام دارند، به سمت درکه می‌رفتند.

محل استقرار این اتوبوس ها در میدان سرپل تجریش بود و از ساعت ۶ صبح تا ۶ بعد از ظهر، هر یک ساعت به طرف اوین حرکت می کردند. اوایل این اتوبوس ها دارای شماره نبودند و بر روی شیشه آنها تابلویی با نام اوین نصب شده بود. مسیر جاده خاکی، کم عرض و پر شیب کوچه باغ های اوین موجب می شد تا هنگام تردد اتوبوس ها گرد و خاک به هوا بلند شود و سر و صدایی زیادی به گوش برسد. حرکت اتوبوس وقتی سخت تر می شد که خودرویی از مقابل و سر راه اتوبوس قرار می گرفت. آنوقت بود که در این جاده کم عرض، اتوبوس به در و دیوار می خورد تا بتواند راهی برای حرکت باز کند.»

اتوعدل‌ها ۱۵ صندلی چوبی و فقط یک در برای سوار و پیاده شدن مسافران داشتند. در تصویر به یادگار مانده از دهه ۲۰ می‌توان اتوعدل، این وسیله نقلیه پرکاربرد آن روزها را مشاهده کرد. به گفته اعرابی، بعدها با تاسیس شرکت واحد اتوبوسرانی، خط ۱۰۱ برای اوین و خط ۱۰۲ برای درکه اختصاص یافت. در عکس به یادگار مانده از آن دوران اتوبوس عدل که در محدوده باغ فردوس ثبت شده، راننده و چند نفر دیگر دیده می شوند. نفر وسط نشسته مرحوم هوشنگ عباسپور که یکی از اولین رانندگان اتوبوس شهری تهران و شمیران است دیده می‌شود.

اتو عدل، اتوبوسی که به شمیران می آمد کد خبر 847372 برچسب‌ها همشهری محله اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و ثبت یک آمار تاریخی؛ دیوار تهران
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • تصاویر | نجات معجزه‌آسای زن بمی بعد از ۴ روز حبس بین دیوار
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود